Mașini de închiriat Avis în Sweimeh

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Sweimeh

Sweimeh, Iordania
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Sweimeh, Iordania
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sweimeh în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Sweimeh, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
2 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Sweimeh

Fiecare sucursală Avis din Sweimeh aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Avis a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, în Sweimeh, Avis oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Avis dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Avis aici, sub fila Sucursale.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Sweimeh, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Avis din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 33 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 33 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Avis are 4 sucursale de închirieri auto în Sweimeh. Conform datelor noastre, cea aflată la Dead Sea Road este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 58% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Avis în Sweimeh au ales să o închirieze pe cea aflată la Dead Sea Road.