Mașini de închiriat Avis în Priștina

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Priștina

Priștina, Kosovo
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Priștina, Kosovo
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Priștina în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Priștina, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Priștina

Sucursalele agenției de închirieri auto Avis din Priștina aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Avis își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Priștina:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Avis are 1 sucursală în Aeroportul Pristina, a cărei adresă este Prishtina Airport.

Avis oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Priștina (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Avis dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Avis are 4 sucursale de închirieri auto în Priștina. Conform datelor noastre, cea aflată la Prishtina Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 73% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Avis în Priștina au ales să o închirieze pe cea aflată la Prishtina Airport.