Mașini de închiriat Avis în Moscova

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Moscova

Moscova, MOW, Rusia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Moscova, MOW, Rusia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Moscova în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Moscova, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

5,3

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Moscova

Fiecare sucursală Avis din Moscova aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Avis a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Avis, din Moscova, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Avis. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Avis are 4 sucursale în Moscova. Domodedovo Apt/Office K238 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 51% dintre cei care au rezervat o mașină în Moscova de la Avis, pe momondo, au mers la: Domodedovo Apt/Office K238.