Rezervă zboruri cu fastjet

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre fastjet

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu fastjet

Cea mai ieftină rută

80 €

Cea mai populară rută

VFA - JNB

Cel mai Scurt Zbor

0h 50m

Cel mai lung zbor

1h 40m
Cea mai ieftină rută fastjet este cea din Johannesburg OR Tambo în Victoria Falls, la 80 €
Zborul din Victoria Falls în Johannesburg OR Tambo este, momentan, cea mai populară rută fastjet
Cea mai rapidă rută de zbor fastjet este de 0h 50m, din Harare (HRE) în Bulawayo (BUQ)
Cea mai lungă rută a unui zbor fastjet este de 1h 40m din Johannesburg (JNB) în Victoria Falls (VFA)

Evaluări fastjet

6,0
OkBazat pe de evaluări oferite de 12 oaspeți verificați
5,7Mâncare
6,5Îmbarcare
5,6Confort
6,8Evaluare Generală
5,4Divertisment
6,8Echipaj

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu fastjet

Nu, fastjet nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Victoria Falls. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ethiopian Air, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează fastjet sunt Harare, Victoria Falls și Johannesburg OR Tambo. Ar trebui să poți găsi zboruri fastjet cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor fastjet cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul fastjet care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela fastjet la +255 685 680533 sau le poți vizita website-ul la fastjet.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu fastjet a fost cel cu plecare din Harare - Bulawayo. Această rută are un preț de 186 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 91 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu fastjet este zborul din Harare - Bulawayo.

Zborul din Johannesburg OR Tambo - Victoria Falls, la 185 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de fastjet. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu fastjet pleacă din Johannesburg OR Tambo - Victoria Falls (0 escale) și costă 80 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că fastjet are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x35x20 cm, cele la cală, în 119x119x81 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x15 cm.


Starea zborurilor fastjet

Pentru a verifica starea unui zbor fastjet, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/17