Rezervă zboruri cu Salam Air

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 30/5
Lu 6/6

Câteva informații despre Salam Air

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Salam Air

Cea mai ieftină rută

59 €

Cea mai populară rută

KWI - DAC

Cel mai Scurt Zbor

1h 30m

Cel mai lung zbor

23h 25m
Cea mai ieftină rută Salam Air este cea din Muscat Seeb în Salalah, la 59 €
Zborul din Kuwait în Dhaka Zia Intl este, momentan, cea mai populară rută Salam Air
Cea mai rapidă rută de zbor Salam Air este de 1h 30m, din Manama (BAH) în Muscat (MCT)
Cea mai lungă rută a unui zbor Salam Air este de 23h 25m din Kuweit (KWI) în Dhaka (DAC)

Evaluări Salam Air

6,0
OkBazat pe de evaluări oferite de 6 oaspeți verificați
6,0Echipaj
6,0Evaluare Generală
6,0Îmbarcare
6,0Mâncare
6,0Confort
6,0Divertisment

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Salam Air

Nu, Salam Air nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Istanbul Sabiha Gokcen. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. ITA Airways, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Salam Air sunt Salalah, Muscat Seeb și Teheran Imam Khomeini. Ar trebui să poți găsi zboruri Salam Air cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Salam Air cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Salam Air care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Salam Air la +968 2427 2222 sau le poți vizita website-ul la salamair.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Salam Air a fost cel cu plecare din Muscat Seeb - Salalah. Această rută are un preț de 114 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 59 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Salam Air este zborul din Muscat Seeb - Salalah.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Salam Air are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x45x25 cm, cele la cală, în 160 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 33x25x20 cm.


Starea zborurilor Salam Air

Pentru a verifica starea unui zbor Salam Air, caută-l în funcție de rută sau număr
Mi 5/25