Rezervă zboruri cu Albastar

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre Albastar

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Albastar

Cea mai ieftină rută

31 €

Cea mai populară rută

PMI - MUC

Cel mai Scurt Zbor

1h 05m

Cel mai lung zbor

2h 05m
Cea mai ieftină rută Albastar este cea din Milano-Malpensa în Catania Fontanarossa, la 31 €
Zborul din Palma de Mallorca Son Sant Joan în Franz J Strauss Munchen este, momentan, cea mai populară rută Albastar
Cea mai rapidă rută de zbor Albastar este de 1h 05m, din Napoli (NAP) în Trapani (TPS)
Cea mai lungă rută a unui zbor Albastar este de 2h 05m din Palma de Mallorca (PMI) în Munchen (MUC)

Evaluări Albastar

10,0
ExcelentBazat pe de evaluări oferite de 2 oaspeți verificați
10,0Echipaj
10,0Confort
10,0Îmbarcare
10,0Mâncare
10,0Divertisment
10,0Evaluare Generală

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Albastar

Nu, Albastar nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Brindisi Papola Casale. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ryanair, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Albastar sunt Perugia Sant Egidio, Trapani Birgi și Brindisi Papola Casale. Ar trebui să poți găsi zboruri Albastar cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Albastar cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Albastar care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Albastar la +39 095 311 503 sau le poți vizita website-ul la albastar.es/en/.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Albastar a fost cel cu plecare din Bergamo Aeroportul Internațional Orio al Serio - Catania Fontanarossa. Această rută are un preț de 91 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 31 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Albastar este zborul din Milano-Malpensa - Catania Fontanarossa.

Zborul din Erfurt-Weimar - Palma de Mallorca Son Sant Joan, la 205 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Albastar. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Albastar pleacă din Palma de Mallorca Son Sant Joan - Franz J Strauss Munchen (0 escale) și costă 55 €.


Starea zborurilor Albastar

Pentru a verifica starea unui zbor Albastar, caută-l în funcție de rută sau număr
Mi 5/18