Rezervă zboruri cu Air Seychelles

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 30/5
Lu 6/6

Câteva informații despre Air Seychelles

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Air Seychelles

Cea mai ieftină rută

110 €

Cea mai populară rută

SEZ - BOM

Cel mai Scurt Zbor

0h 20m

Cel mai lung zbor

20h 15m
Cea mai ieftină rută Air Seychelles este cea din Victoria Mahe Seychelles Internaţional în Grand'Anse Praslin Insula Praslin, la 110 €
Zborul din Victoria Mahe Seychelles Internaţional în Mumbay Chhatrapati Shivaji Intl este, momentan, cea mai populară rută Air Seychelles
Cea mai rapidă rută de zbor Air Seychelles este de 0h 20m, din Victoria (SEZ) în Grand'Anse Praslin (PRI)
Cea mai lungă rută a unui zbor Air Seychelles este de 20h 15m din Johannesburg (JNB) în Port Louis (MRU)

Evaluări Air Seychelles

6,4
OkBazat pe de evaluări oferite de 40 oaspeți verificați
6,4Evaluare Generală
7,0Echipaj
6,8Îmbarcare
6,8Confort
6,3Mâncare
5,9Divertisment

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Air Seychelles

Nu, Air Seychelles nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Tel Aviv Aeroportul internațional Ben Gurion. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Pegasus Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Air Seychelles sunt Victoria Mahe Seychelles Internaţional, Grand'Anse Praslin Insula Praslin și Johannesburg OR Tambo. Ar trebui să poți găsi zboruri Air Seychelles cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Air Seychelles cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Air Seychelles care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Air Seychelles la +248 4391 000 sau le poți vizita website-ul la airseychelles.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Air Seychelles a fost cel cu plecare din Victoria Mahe Seychelles Internaţional - Grand'Anse Praslin Insula Praslin. Această rută are un preț de 154 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 110 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Air Seychelles este zborul din Victoria Mahe Seychelles Internaţional - Grand'Anse Praslin Insula Praslin.

Zborul din Victoria Mahe Seychelles Internaţional - Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur, la 301 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Air Seychelles. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Air Seychelles pleacă din Victoria Mahe Seychelles Internaţional - Port Louis Mauriţius Sir Seewoosagur (0 escale) și costă 179 €.


Cele mai populare aeroporturi Air Seychelles

Găsește zboruri Air Seychelles către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu Air Seychelles

Găsește zboruri Air Seychelles în aceste orașe populare

Starea zborurilor Air Seychelles

Pentru a verifica starea unui zbor Air Seychelles, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 5/26

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Air Seychelles.