Zboruri ieftine din Timișoara către Bastia from 488 €

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Timișoara către Bastia

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Timișoara către Bastia

Cel mai scurt timp de zbor

17h 10m

Zboruri directe

Niciunul
Cel mai rapid zbor din Timișoara către Bastia durează 17h 10m.
Nu există zboruri directe din Timișoara către Bastia. Ruta populară, cu escală, pentru această conexiune este Aeroportul Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Aeroportul Bastia Poretta.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Timișoara către Bastia

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cel mai ieftin traseu pentru zborul Timișoara - Bastia ?

Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Bastia Poretta. Zboară din Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia către Bastia Poretta cu cel mai bun preț de zbor pentru ruta Timișoara - Bastia

 • Ce distanță este între Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia și Bastia Poretta cu avionul?

  Bastia Poretta se află la 995,9 km distanță de Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Aeroportul Bastia Poretta?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Aeroportul Bastia Poretta sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Aeroportul Bastia Poretta?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Aeroportul Bastia Poretta.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Bastia Poretta?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Bastia Poretta pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Rute alternative din Timișoara către Bastia

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Bucureşti către Bastia
Cel mai rapid zbor17h 50m
Cel mai ieftin340 €

Zboruri similare rutei Timișoara - Bastia

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Timișoara - Bastia.

Zboruri către alte orașe din Franţa

Ți-ai pierdut interesul pentru Bastia? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Franţa

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Timișoara în Bastia?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Timișoara în Bastia.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Timișoara în Bastia cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Timișoara în Bastia pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Timișoara în Bastia?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Timișoara - Bastia, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Timișoara în Bastia. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Timișoara - Bastia, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bastia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.