Zboruri ieftine din Sofia către Londra

1 adult
De unde?
În?
Du 3/12
Du 10/12

Informații despre zborurile din Sofia către Londra

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Sofia către Londra

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Sofia către Londra. Nu există rute de zbor populare din Sofia către Londra.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Sofia către Londra

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Londra?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Sofia către Londra este noiembrie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Sofia - Londra?

Cu 48 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Sofia către Londra este cu aproximativ 48 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Sofia în Londra?

Din noiembrie 2023, 4 zboruri operează săptămânal cu plecare din Sofia către Londra. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 05:00, cu 42% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Sofia către Londra?

Începând cu noiembrie 2023, 31 zboruri decolează din Sofia și aterizează în Londra în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este Vineri, cu 29% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Sofia și Londra cu avionul?

  Distanța dintre Sofia și Londra este de aproximativ 2012,8 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Sofia - Londra?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Sofia - Londra.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Sofia - Londra?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Sofia - Londra.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Londra?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Londra pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Londra); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Sofia în Londra?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Sofia în Londra.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Sofia în Londra cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Londra în Sofia care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Sofia în Londra?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Sofia în Londra.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Sofia în Londra. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Sofia în Londra acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Londra

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.