Zboruri ieftine din Praga către Funchal

1 adult
De unde?
În?
Vi 8/12
Vi 15/12

Informații despre zborurile din Praga către Funchal

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Praga către Funchal

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Praga către Funchal. Nu există rute de zbor populare din Praga către Funchal.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Praga către Funchal

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Funchal?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Praga către Funchal este ianuarie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Praga - Funchal?

Cu 46 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Praga către Funchal este cu aproximativ 46 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Praga către Funchal?

Începând cu decembrie 2023, 4 zboruri operează săptămânal din Praga către Funchal. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 50% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Praga Václav Havel Prague și Funchal Madeira cu avionul?

  Funchal Madeira se află la 3214,6 km distanță de Praga Václav Havel Prague.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Funchal Madeira?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Funchal Madeira sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Funchal Madeira?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Funchal Madeira.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Funchal Madeira?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Funchal Madeira pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Funchal Madeira. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Praga în Funchal?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Praga în Funchal. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Praga în Funchal cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Praga în Funchal pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Praga în Funchal?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Praga în Funchal.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Praga în Funchal. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Praga în Funchal acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Funchal

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.