Zboruri ieftine din Copenhaga către Cluj-Napoca from 111 €

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Informații despre zborurile din Copenhaga către Cluj-Napoca

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Copenhaga către Cluj-Napoca

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Copenhaga către Cluj-Napoca. Nu există rute de zbor populare din Copenhaga către Cluj-Napoca.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Copenhaga către Cluj-Napoca

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Cluj-Napoca?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Copenhaga către Cluj-Napoca este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura din Copenhaga către Cluj-Napoca?

Luni. În mod obișnuit, cea mai ieftină zi a săptămânii este luni, iar cea mai scumpă, luni.

Care este cel mai ieftin moment pentru a zbura către din Copenhaga către Cluj-Napoca?

Zborurile din Copenhaga către Cluj-Napoca sunt disponibile în prezent doar pentru dimineața.

Care este cea mai ieftină companie aeriană care zboară către din Copenhaga către Cluj-Napoca?

Lufthansa. Lufthansa este cea mai populară companie care operează ruta din Copenhaga către Cluj-Napoca

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Copenhaga - Cluj-Napoca?

Cu 50 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Copenhaga către Cluj-Napoca este cu aproximativ 50 de zile înainte de plecare.

Cele mai bune companii aeriene care zboară din Copenhaga în Cluj-Napoca

Compară și vezi opiniile despre companii care zboară din Copenhaga în Cluj-Napoca, cu momondo
Compania aeriană
Evaluare
Anulare Gratuită
Preț
LufthansaPrețDe la 239 €Anulare GratuităEvaluare
6,7
1.054 evaluări
Caută zboruri Lufthansa

 • Ce distanță este între Copenhaga și Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj cu avionul?

  Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj se află la 1249,6 km distanță de Copenhaga.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Copenhaga - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Copenhaga - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Copenhaga - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Copenhaga - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Rute alternative din Copenhaga către Cluj-Napoca

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Copenhaga către Bucureşti
Cel mai rapid zbor2h 30m
Cel mai ieftin40 €
Zboruri din Copenhaga către Sibiu
Cel mai rapid zbor6h 30m
Cel mai ieftin121 €
Zboruri din Billund către Timișoara
Cel mai rapid zbor8h 25m
Cel mai ieftin118 €

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Copenhaga în Cluj-Napoca?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Copenhaga în Cluj-Napoca.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Copenhaga în Cluj-Napoca cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Copenhaga în Cluj-Napoca de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Copenhaga în Cluj-Napoca?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Copenhaga în Cluj-Napoca.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Copenhaga în Cluj-Napoca. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Copenhaga în Cluj-Napoca. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cluj-Napoca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.