Mașini de închiriat National în Santo Domingo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Santo Domingo

Santo Domingo, Republica Dominicană
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Santo Domingo, Republica Dominicană
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Santo Domingo în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Santo Domingo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Santo Domingo

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu National în Santo Domingo în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. National a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, National nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu National, din Santo Domingo, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția National. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

National deține 7 sucursale de închirieri auto în Santo Domingo. Cea aflată la adresa Las Americas Airport este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 58% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la National în Santo Domingo, au ales această sucursală.