Mașini de închiriat National în Montevideo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Montevideo

Montevideo, Uruguay
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Montevideo, Uruguay
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Montevideo în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Montevideo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Montevideo

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu National sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Montevideo se simt în siguranță, National a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto National în Aeroportul Montevideo Carrasco (Ruta Interbainearia Gral Liber).

Da, National oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Montevideo. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția National, la una din sucursalele lor din Montevideo. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

National deține 5 sucursale de închirieri auto în Montevideo. Cea aflată la adresa Terminal Bus Tres Cruces este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 43% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la National în Montevideo, au ales această sucursală.