Mașini de închiriat Hertz în Santo Domingo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Santo Domingo

Santo Domingo, Republica Dominicană
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Santo Domingo, Republica Dominicană
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Santo Domingo în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Santo Domingo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,6

Confort

5,8

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

4,5

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Santo Domingo

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer?

Nu, Hertz nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Santo Domingo?

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Santo Domingo. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Santo Domingo aici, în fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Santo Domingo?

Hertz operează momentan în 4 sucursale din Santo Domingo. Cea mai populară sucursală din Santo Domingo pe care Hertz o are se află la adresa: Apto Inter Las Americas. În ultimele 12 luni, 48% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Santo Domingo, și-au închiriat mașina din sucursala Apto Inter Las Americas.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Santo Domingo?

Prețurile pentru mașini în Santo Domingo au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Santo Domingo?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 82 de operatori pentru mașini în Santo Domingo.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Santo Domingo?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Santo Domingo. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Santo Domingo?

Pentru a închiria o mașină în Santo Domingo, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Santo Domingo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.