Mașini de închiriat Hertz în Santo Domingo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Santo Domingo

Santo Domingo, Republica Dominicană
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Santo Domingo, Republica Dominicană
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Santo Domingo în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Santo Domingo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,0

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,2

Preluare/Returnare

4,5

Valoare

3,5

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Santo Domingo

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Santo Domingo iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, Hertz nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Santo Domingo. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Santo Domingo aici, în fila Sucursale.

Hertz operează momentan în 4 sucursale în Santo Domingo. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Apto Inter Las Americas. În ultimele 12 luni, 59% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Santo Domingo, și-au închiriat mașina din această sucursală.