Mașini de închiriat Hertz în Noord

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Noord

Noord, Aruba
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Noord, Aruba
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Noord în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Noord, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Noord

Fiecare sucursală Hertz din Noord aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Oranjestad Reina Beatrix (Reina Beatrix Intl Ap).

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Noord (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz operează momentan în 7 sucursale în Noord. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: L.g. Smith Blvd #101. În ultimele 12 luni, 78% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Noord, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în , de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alte orașe din , precum Simpson Bay, Willemstad și Oranjestad