Mașini de închiriat Hertz în Montevideo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Montevideo

Montevideo, Uruguay
5 iun — 12 iun
Returnare în același loc
Montevideo, Uruguay
Du 5/6
Amiază
Du 12/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Montevideo în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Montevideo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,3

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

4,6

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Montevideo

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Hertz în Montevideo în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Hertz a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Montevideo Carrasco, a cărei adresă este Ruta 101 Km Loc 115.

Da, în Montevideo, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Hertz are în Montevideo 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Ruta 101 Km Loc 115. 68% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Montevideo în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.