Mașini de închiriat Hertz în Århus

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Århus

Århus, Danemarca
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Århus, Danemarca
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Århus în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Århus, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Århus

Fiecare sucursală Hertz din Århus aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Århus. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Århus aici, în fila Sucursale.

Hertz are 4 sucursale în Århus. Aarhus-tirstrup Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 50% dintre cei care au rezervat o mașină în Århus de la Hertz, pe momondo, au mers la: Aarhus-tirstrup Airport.