Mașini de închiriat Europcar în Teheran

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Teheran

Teheran, Iran
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Teheran, Iran
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Teheran în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Teheran, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Teheran

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Teheran se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Există 3 sucursale în Aeroportul Teheran Mehrabad Intl. Adresele birourilor de închirieri auto 3 sunt Mehrabad Airport, Terminal 2 și Terminal 6.

Da, în Teheran, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.