Mașini de închiriat Europcar în Montevideo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Montevideo

Montevideo, Uruguay
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Montevideo, Uruguay
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Montevideo în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Montevideo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Montevideo

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Montevideo se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Montevideo Carrasco, a cărei adresă este Carrasco International Airport.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Europcar, din Montevideo, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Europcar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Europcar are 5 sucursale în Montevideo. Carrasco International Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 61% dintre cei care au rezervat o mașină în Montevideo de la Europcar, pe momondo, au mers la: Carrasco International Airport.