Mașini de închiriat Europcar în Lomé

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Lomé

Lomé, Togo
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Lomé, Togo
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lomé în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Lomé, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Lomé

Fiecare sucursală Europcar din Lomé aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, există 1 centru de închirieri auto Europcar în Aeroportul Lome (Avenue De La Paix).

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Lomé. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Lomé. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Europcar are 9 sucursale în Lomé. Avenue De La Paix este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 73% dintre cei care au rezervat o mașină în Lomé de la Europcar, pe momondo, au mers la: Avenue De La Paix.