Mașini de închiriat Dollar în Santo Domingo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Santo Domingo

Santo Domingo, Republica Dominicană
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Santo Domingo, Republica Dominicană
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Santo Domingo în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Santo Domingo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,8

Confort

5,6

Evaluare Generală

4,2

Preluare/Returnare

4,5

Valoare

3,6

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Santo Domingo

Toate sucursalele de închirieri auto Dollar din Santo Domingo iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer, a cărei adresă este Ave. John F. Kennedy/ Preceres.

Dollar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Santo Domingo. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Dollar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Dollar are în Santo Domingo 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Ruta 66 Boca Chica. 59% dintre cei care au închiriat o mașină de la Dollar în Santo Domingo în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.