Mașini de închiriat Dollar în Brisbane

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Brisbane

Brisbane, QLD, Australia
4 dec — 11 dec
Brisbane, QLD, Australia
Lu 4/12
Amiază
Lu 11/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Brisbane în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Brisbane, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Dollar

6 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Brisbane

Are Dollar o sucursală în Aeroportul Brisbane?

Da, Dollar are 2 sucursale în Aeroportul Brisbane, a cărora adresă este Airport Drive și Brisbane Ap.

Oferă Dollar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Brisbane?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Dollar, din Brisbane, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Dollar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Câte sucursale de închirieri auto are Dollar în Brisbane?

sunt 6 sucursalele de închiriere de mașini în Brisbane ale Dollar. Cea aflată la adresa Airport Drive și în Brisbane este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 78% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în Brisbane, au ales sucursala din Airport Drive.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Brisbane?

Prețurile pentru mașini în Brisbane au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Brisbane?

90 de operatori pentru mașini în Brisbane există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Brisbane?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Brisbane. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Brisbane?

Pentru a închiria o mașină în Brisbane, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Brisbane

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.