Mașini de închiriat Dollar în Brisbane

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Brisbane

Brisbane, QLD, Australia
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Brisbane, QLD, Australia
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Brisbane în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Brisbane, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Brisbane

Fiecare sucursală Dollar din Brisbane aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Dollar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, Dollar are 2 sucursale în Aeroportul Brisbane, a cărora adresă este Airport Drive și Brisbane Ap.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Dollar, din Brisbane, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Dollar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Dollar deține 6 sucursale de închirieri auto în Brisbane. Cea aflată la adresa Airport Drive este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 75% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în Brisbane, au ales această sucursală.