Mașini de închiriat Avis în Santo Domingo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Santo Domingo

Santo Domingo, Republica Dominicană
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Santo Domingo, Republica Dominicană
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Santo Domingo în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Santo Domingo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

5,5

Evaluare Generală

4,8

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

4,9

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Santo Domingo

Fiecare sucursală Avis din Santo Domingo aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Avis a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, Avis nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Avis, din Santo Domingo, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Avis. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Avis deține 5 sucursale de închirieri auto în Santo Domingo. Cea aflată la adresa Ruta 66, Boca Chica este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 65% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Avis în Santo Domingo, au ales această sucursală.