Hoteluri în Jakarta

Găsește cele mai bune oferte la 5.391 de hoteluri din Jakarta

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Orașe populare în Jakarta

Mai jos găsești prețurile medii ale hotelurilor în orașele populare din Jakarta
Preț
119 lei - 119 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN JAKARTA Jakarta Cu 0% mai ieftin Hotelurile în Jakarta sunt cele mai ieftine în Jakarta: doar 118 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN JAKARTA Jakarta Cu 0% mai scump Jakarta are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Jakarta, cu camere la 118 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN JAKARTA Jakarta 0% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Jakarta mai des decât în orice alt oraș din Jakarta

Lucruri de făcut în Jakarta

Jakarta Cathedral
Proclamation Monument

Există hoteluri disponibile în apropiere de Jakarta Cathedral?

Dacă plănuiești o călătorie în Jakarta și vrei să te cazezi la unul dintre cele 10 hoteluri din zona Jakarta Cathedral așteaptă-te la un preț de aproximativ 95 lei/noapte. Acest preț fluctuează în funcție de perioada anului. În timpul lunii noiembrie (sezonul de vârf) prețurile sunt în jur de 193 lei/noapte, dar dacă plănuiești să ajungi aici în februarie (sezonul scăzut), prețul mediu se apropie în mod normal de 362 lei/noapte. Hotelurile din apropiere de Jakarta Cathedral sunt, de obicei, cu 230% mai ieftine decât prețul mediu al hotelurilor din Jakarta, care este 218 lei.

Hoteluri în apropiere de Jakarta Cathedral

Există hoteluri disponibile în apropiere de Proclamation Monument?

Dacă plănuiești o călătorie în Jakarta și vrei să te cazezi la unul dintre cele 10 hoteluri din zona Proclamation Monument așteaptă-te la un preț de aproximativ 95 lei/noapte. Acest preț fluctuează în funcție de perioada anului. În timpul lunii noiembrie (sezonul de vârf) prețurile sunt în jur de 193 lei/noapte, dar dacă plănuiești să ajungi aici în februarie (sezonul scăzut), prețul mediu se apropie în mod normal de 362 lei/noapte. Hotelurile din apropiere de Proclamation Monument sunt, de obicei, cu 230% mai ieftine decât prețul mediu al hotelurilor din Jakarta, care este 218 lei.

Hoteluri în apropiere de Proclamation Monument

Hoteluri populare în Jakarta

Rezervă o cameră într-unul dintre hotelurile favorite de pe momondo, în orașele populare din Jakarta cities

Cazează-te în aceste orașe din Jakarta

Cauți o escapadă în Jakarta? Vezi care sunt ofertele la hotelurile din orașele regiunii.

Sfaturi de călătorie în Jakarta

Primește sfaturi importante pentru călătoria ta în Jakarta, aruncând o privire peste aceste răspunsuri la întrebările frecvente

Ce este considerată a fi o ofertă bună de hotel în Jakarta?

Dacă ești în căutarea unei oferte bune în Jakarta, ar trebui să știi că prețul mediu al unei camere de hotel este de 237 lei/noapte. Orice hotel mai ieftin de 237 lei/noapte poate fi considerat o ofertă bună. Cel mai ieftin preț posibil pe noapte pe care l-au găsit recent utilizatorii momondo a fost 12 lei.

Care sunt cele mai bune hoteluri din Jakarta?

Luând în calcul evaluările utilizatorilor noștri, cele mai bune hoteluri din Jakarta sunt Grand Mercure Jakarta Kemayoran(84), din Jakarta, Orchardz Hotel Industri(83), din Jakarta și Novotel Jakarta Mangga Dua Square(82), din Jakarta.


Ia în calcul să te cazezi în altă parte în Indonezia

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație pentru călătoria ta, aruncă o privire peste cele mai populare regiuni din Indonezia