Rezervă zboruri cu JetSMART

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre JetSMART

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu JetSMART

Cea mai ieftină rută

25 €

Cea mai populară rută

IGR - EZE

Cel mai Scurt Zbor

1h 12m

Cel mai lung zbor

3h 21m
Cea mai ieftină rută JetSMART este cea din Corrientes Camba Punta în Buenos Aires Jorge Newbery, la 25 €
Zborul din Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu în Buenos Aires Ministro Pistarini este, momentan, cea mai populară rută JetSMART
Cea mai rapidă rută de zbor JetSMART este de 1h 12m, din Córdoba (COR) în Buenos Aires (AEP)
Cea mai lungă rută a unui zbor JetSMART este de 3h 21m din Buenos Aires (EZE) în El Calafate (FTE)

Evaluări JetSMART

8,4
Foarte bunBazat pe de evaluări oferite de 19 oaspeți verificați
6,9Divertisment
8,5Evaluare Generală
6,7Mâncare
8,8Echipaj
7,8Îmbarcare
7,7Confort

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu JetSMART

Nu, JetSMART nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Puerto Iguazú Cataratas del Iguazu. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Aeromexico, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează JetSMART sunt San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria, Buenos Aires Jorge Newbery și Córdoba Pajas Blancas. Ar trebui să poți găsi zboruri JetSMART cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor JetSMART cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul JetSMART care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela JetSMART la +56 2 27 31 8787 sau le poți vizita website-ul la jetsmart.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu JetSMART a fost cel cu plecare din Corrientes Camba Punta - Buenos Aires Jorge Newbery. Această rută are un preț de 58 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 25 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu JetSMART este zborul din Corrientes Camba Punta - Buenos Aires Jorge Newbery.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că JetSMART are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x35x25 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 45x35x25 cm.


Cele mai populare aeroporturi JetSMART

Găsește zboruri JetSMART către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu JetSMART

Găsește zboruri JetSMART în aceste orașe populare

Starea zborurilor JetSMART

Pentru a verifica starea unui zbor JetSMART, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/17