Rezervă zboruri cu Caribbean Airlines

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 21/5
Sâ 28/5

Câteva informații despre Caribbean Airlines

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Caribbean Airlines

Cea mai ieftină rută

21 €

Cea mai populară rută

FLL - KIN

Cel mai Scurt Zbor

0h 25m

Cel mai lung zbor

25h 15m
Cea mai ieftină rută Caribbean Airlines este cea din Scarborough ANR Robinson Intl în Port of Spain Piarco Intl, la 21 €
Zborul din Fort Lauderdale în Kingston Norman Manley este, momentan, cea mai populară rută Caribbean Airlines
Cea mai rapidă rută de zbor Caribbean Airlines este de 0h 25m, din Scarborough (TAB) în Port of Spain (POS)
Cea mai lungă rută a unui zbor Caribbean Airlines este de 25h 15m din Port of Spain (POS) în Bridgetown (BGI)

Evaluări Caribbean Airlines

7,6
BunBazat pe de evaluări oferite de 1.037 oaspeți verificați
7,2Mâncare
7,6Confort
7,9Îmbarcare
7,8Evaluare Generală
8,1Echipaj
6,9Divertisment

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Caribbean Airlines

Nu, Caribbean Airlines nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din New York City Aeroportul Internațional John F. Kennedy. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. JetBlue, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Caribbean Airlines sunt Port of Spain Piarco Intl, Scarborough ANR Robinson Intl și Georgetown Cheddi Jagan Intl. Ar trebui să poți găsi zboruri Caribbean Airlines cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Caribbean Airlines cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Caribbean Airlines care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Caribbean Airlines la + 1 800 523 5585 sau le poți vizita website-ul la caribbean-airlines.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Caribbean Airlines a fost cel cu plecare din Port of Spain Piarco Intl - Scarborough ANR Robinson Intl. Această rută are un preț de 47 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 21 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Caribbean Airlines este zborul din Scarborough ANR Robinson Intl - Port of Spain Piarco Intl.

Zborul din Port of Spain Piarco Intl - Kingstown E. T. Joshua, la 126 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Caribbean Airlines. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Caribbean Airlines pleacă din St. George's Point Saline Intl - Kingstown E. T. Joshua (0 escale) și costă 67 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Caribbean Airlines are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 114 cm, cele la cală, în 157 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 91 cm.


Cele mai populare aeroporturi Caribbean Airlines

Găsește zboruri Caribbean Airlines către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu Caribbean Airlines

Găsește zboruri Caribbean Airlines în aceste orașe populare

Starea zborurilor Caribbean Airlines

Pentru a verifica starea unui zbor Caribbean Airlines, caută-l în funcție de rută sau număr
Lu 5/16

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Caribbean Airlines.