Rezervă zboruri cu Buraq Air

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 22/6
Mi 29/6

Evaluări Buraq Air

0,0
NeutruBazat pe de evaluări oferite de 0 oaspeți verificați

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Buraq Air

Nu, Buraq Air nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Singapore Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Buraq Air sunt Tunis Carthage, Misurata și Istanbul. Ar trebui să poți găsi zboruri Buraq Air cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Buraq Air cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Buraq Air care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Buraq Air la + 218 21 351 0016 sau le poți vizita website-ul la buraqair.com.


Cele mai populare aeroporturi Buraq Air

Găsește zboruri Buraq Air către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu Buraq Air

Găsește zboruri Buraq Air în aceste orașe populare

Starea zborurilor Buraq Air

Pentru a verifica starea unui zbor Buraq Air, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/24