Rezervă zboruri cu Belavia

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 4/10
Mi 11/10

Evaluări Belavia

7,5
BunBazat pe evaluări oferite de 108 oaspeți verificați
7,7Îmbarcare
6,6Divertisment
7,4Confort
7,2Mâncare
8,4Echipaj


Informații despre zborurile cu Belavia

Are Belavia zboruri cu plecare din Bucureşti Henri Coandă?

Nu, Belavia nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Henri Coandă. Air Algerie, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Henri Coandă în mod regulat.

Care sunt principalele aeroporturi unde operează Belavia?

Principalele aeroporturi în care operează Belavia sunt Sankt Petersburg Pulkovo, Minsk Intl 2 și Moscova Domodedovo. Ar trebui să poți găsi zboruri Belavia cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Cum verific starea unui zbor Belavia?

Poți urmări orice zbor Belavia cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Belavia care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Belavia la +375 17 220 25 55 sau le poți vizita website-ul la belavia.by.


Starea zborurilor Belavia

Pentru a verifica starea unui zbor Belavia, caută-l în funcție de rută sau număr
Sâ 9/30

Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.