Rezervă zboruri cu Belavia

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 28/5
Sâ 4/6

Evaluări Belavia

7,5
BunBazat pe de evaluări oferite de 320 oaspeți verificați
7,6Confort
8,4Echipaj
7,8Evaluare Generală
7,3Mâncare
6,7Divertisment
7,8Îmbarcare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Belavia

Nu, Belavia nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Singapore Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Belavia sunt Minsk Intl 2, Moscova Domodedovo și Kutaisi. Ar trebui să poți găsi zboruri Belavia cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Belavia cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Belavia care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Belavia la +375 17 220 25 55 sau le poți vizita website-ul la belavia.by.


Cele mai populare aeroporturi Belavia

Găsește zboruri Belavia către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Starea zborurilor Belavia

Pentru a verifica starea unui zbor Belavia, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/24