Rezervă zboruri cu AeroUnion

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 28/5
Sâ 4/6

Evaluări AeroUnion

5,1
AcceptabilBazat pe de evaluări oferite de 3 oaspeți verificați
6,0Echipaj
4,6Confort
4,0Evaluare Generală
6,6Îmbarcare
2,0Divertisment
6,0Mâncare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu AeroUnion

Nu, AeroUnion nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Soci Adler/Sochi. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Turkish Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează AeroUnion sunt Novosibirsk Tolmachevo, Mirnyj și Moscova Vnukovo. Ar trebui să poți găsi zboruri AeroUnion cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor AeroUnion cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul AeroUnion care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela AeroUnion la +52 55 4777-7710 sau le poți vizita website-ul la aerounion.com.mx.


Cele mai populare aeroporturi AeroUnion

Găsește zboruri AeroUnion către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu AeroUnion

Găsește zboruri AeroUnion în aceste orașe populare

Starea zborurilor AeroUnion

Pentru a verifica starea unui zbor AeroUnion, caută-l în funcție de rută sau număr
Lu 5/23