Zboruri ieftine din Aeroportul Kiev Zhuliany Intl către Cluj-Napoca from 79 €

Dus-întors
1 adult
Economic
0 bagaje
De unde?
În?
Ma 4/4
Ma 11/4

Informații despre zborurile din Aeroportul Kiev Zhuliany Intl către Cluj-Napoca

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Kiev Zhuliany Intl către Cluj-Napoca

Cel mai scurt timp de zbor

20h 05m

Zboruri directe

Niciunul
Cel mai rapid zbor din Aeroportul Kiev Zhuliany Intl către Cluj-Napoca durează 20h 05m.
Nu există zboruri directe din Aeroportul Kiev Zhuliany Intl către Cluj-Napoca. Ruta populară, cu escală, pentru această conexiune este Aeroportul Kiev Zhuliany Intl - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Aeroportul Kiev Zhuliany Intl către Cluj-Napoca

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cel mai ieftin moment pentru a zbura către din Aeroportul Kiev Zhuliany Intl către Cluj-Napoca?

dimineața. Zborurile din Aeroportul Kiev Zhuliany Intl către Cluj-Napoca sunt cu aproximativ 0% mai scumpe dimineața decât dimineața

  • Ce distanță este între Kiev Zhuliany Intl și Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj cu avionul?

    Între Kiev Zhuliany Intl și Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj este o distanță de Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj.


De ce să folosești momondo?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Kiev în Cluj-Napoca. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Kiev în Cluj-Napoca pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.