Zboruri ieftine din Timișoara către Cluj-Napoca

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Timișoara către Cluj-Napoca

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Timișoara către Cluj-Napoca

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Timișoara către Cluj-Napoca. Nu există rute de zbor populare din Timișoara către Cluj-Napoca.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Timișoara către Cluj-Napoca

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Cluj-Napoca?

Iunie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Timișoara către Cluj-Napoca este iunie. Cea mai scumpă este mai.

 • Ce distanță este între Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia și Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia și Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj este 215,9 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Rute alternative din Timișoara către Cluj-Napoca

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Timișoara către Bucureşti
Cel mai rapid zbor0h 50m
Cel mai ieftin103 €
Zboruri din Bucureşti către Timișoara
Cel mai rapid zbor0h 50m
Cel mai ieftin102 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Bucureşti
Cel mai rapid zbor0h 50m
Cel mai ieftin107 €
Zboruri din Bucureşti către Cluj-Napoca
Cel mai rapid zbor0h 50m
Cel mai ieftin76 €
Zboruri din Iași către Bucureşti
Cel mai rapid zbor0h 55m
Cel mai ieftin105 €
Zboruri din Bucureşti către Iași
Cel mai rapid zbor0h 55m
Cel mai ieftin105 €
Zboruri din Bucureşti către Oradea
Cel mai rapid zbor1h 25m
Cel mai ieftin82 €
Zboruri din Bucureşti către Suceava
Cel mai rapid zbor1h 10m
Cel mai ieftin82 €
Zboruri din Bucureşti către Sibiu
Cel mai rapid zbor8h 25m
Cel mai ieftin331 €
Zboruri din Bucureşti către Baia Mare
Cel mai rapid zbor1h 25m
Cel mai ieftin109 €
Zboruri din Constanța către Cluj-Napoca
Cel mai rapid zbor19h 35m
Cel mai ieftin400 €
Zboruri din Satu Mare către Cluj-Napoca
Cel mai rapid zbor13h 15m
Cel mai ieftin283 €

Zboruri similare rutei Timișoara - Cluj-Napoca

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Timișoara - Cluj-Napoca.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Timișoara în Cluj-Napoca?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Timișoara în Cluj-Napoca. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Timișoara în Cluj-Napoca cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Cluj-Napoca în Timișoara care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Timișoara în Cluj-Napoca?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Timișoara în Cluj-Napoca.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Timișoara în Cluj-Napoca. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Cluj-Napoca, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Timișoara - Cluj-Napoca și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cluj-Napoca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.