Zboruri ieftin din România în Polinezia Franceză, începând de la 2.246 €

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 29/6
Mi 6/7

Informații despre zborurile din România către Polinezia Franceză

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din România către Polinezia Franceză

Cel mai bun preț găsit

2.399 €

Cel mai scurt timp de zbor

33h 55m

Zboruri directe

Niciunul
Cea mai bună ofertă de zbor din România către Polinezia Franceză găsită pe momondo în ultimele 72 de ore este 2.399 €
Cel mai rapid zbor din România către Polinezia Franceză durează 33h 55m.
Nu există zboruri directe din România către Polinezia Franceză. Ruta populară, cu escală, pentru această conexiune este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă - Aeroportul Papeete Faaa.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din România către Polinezia Franceză

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cel mai ieftin traseu pentru zborul România - Polinezia Franceză ?

Bucureşti Henri Coandă - Papeete Faaa

Zboară din Bucureşti Henri Coandă către Papeete Faaa cu cel mai bun preț de zbor pentru ruta România - Polinezia Franceză


Compară ușor bilete de avion dus-întors din România către Polinezia Franceză

Mai jos, poți vedea cele mai bune prețuri pentru ruta ta, din următoarele trei luni. Toate prețurile au fost găsite pe momondo săptămâna aceasta. Caută cele mai rapide sau cele mai ieftine zboruri din România către Polinezia Franceză, schimbând tab-urile.
Air France
1 sept.
OTP02:00Bucureşti Henri Coandă
36h 30m
2 de escale
PPT14:30Papeete Faaa
30 sept.
PPT03:40Papeete Faaa
28h 10m
2 de escale
OTP07:50Bucureşti Henri Coandă
2.246 €
Caută similare
Mai multe companii aeriene
1 sept.
OTP04:35Bucureşti Henri Coandă
33h 55m
3 de escale
PPT14:30Papeete Faaa
30 sept.
PPT03:40Papeete Faaa
28h 10m
2 de escale
OTP07:50Bucureşti Henri Coandă
2.527 €
Caută similare
KLM
1 sept.
OTP04:35Bucureşti Henri Coandă
33h 55m
3 de escale
PPT14:30Papeete Faaa
30 sept.
PPT03:40Papeete Faaa
29h 00m
3 de escale
OTP08:40Bucureşti Henri Coandă
2.990 €
Caută similare

  • Oferă companiile aeriene care zboară din România în Polinezia Franceză posibilitatea de anulare flexibilă din motive de COVID-19?

    Pentru a mai ușura din stresul rezervării zborurilor, câteva dintre companiile aeriene partenere care operează zborul România - Polinezia Franceză au luat măsuri în fața pandemiei. Este posibil ca următoarele companii să aibă politici de anulare flexibile: United Airlines și Air France.Rute alternative din România către Polinezia Franceză

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Bucureşti către Papeete
Cel mai scurt timp de zbor33h 55m
Cel mai ieftin3.037 €

Zboruri către alte orașe din Polinezia Franceză

Ți-ai pierdut interesul pentru Polinezia Franceză? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Polinezia Franceză

De ce să folosești momondo?

Găsirea de zboruri bune România - Polinezia Franceză pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Polinezia Franceză care ți se potrivește cel mai bine.

Poți găsi zboruri din România în Polinezia Franceză cu politici de rezervare flexibilă folosind formularul de căutare de mai sus și selectând filtrul special acestei caracteristici, care îți va evidenția apoi doar zborurile flexibile.

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din România în Polinezia Franceză punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor România - Polinezia Franceză. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.