Zboruri ieftine din Regiunea Caraibe către Bucureşti from 1.025 €

Dus-întors
1 adult
Economic
0 bagaje
De unde?
În?
Ma 4/4
Ma 11/4

Informații despre zborurile din Regiunea Caraibe către Bucureşti

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Regiunea Caraibe către Bucureşti

Cel mai scurt timp de zbor

33h 20m

Zboruri directe

Niciunul
Cel mai rapid zbor din Regiunea Caraibe către Bucureşti durează 33h 20m.
Nu există zboruri directe din Regiunea Caraibe către Bucureşti. Rutele populare, cu escale, pentru această conexiune sunt Aeroportul Port-au-Prince Mais Gate - Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Aeroportul Havana Jose Marti Intl - Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Regiunea Caraibe către Bucureşti

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cel mai ieftin traseu pentru zborul Regiunea Caraibe - Bucureşti ?

Port-au-Prince Mais Gate - Bucureşti Henri Coandă. Zboară din Port-au-Prince Mais Gate către Bucureşti Henri Coandă cu cel mai bun preț de zbor pentru ruta Regiunea Caraibe - Bucureşti

Rute alternative din Regiunea Caraibe către Bucureşti

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Havana către Bucureşti
Cel mai rapid zbor33h 20m
Cel mai ieftin1.376 €

Zboruri similare rutei Regiunea Caraibe - Bucureşti

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Regiunea Caraibe - Bucureşti.

De ce să folosești momondo?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Regiunea Caraibe în Bucureşti. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Da, toate zborurile din Regiunea Caraibe în Bucureşti de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.