Zboruri ieftine din Praga către Lisabona

1 adult
Economic
De unde?
În?
Vi 6/10
Vi 13/10

Informații despre zborurile din Praga către Lisabona

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Praga către Lisabona

Cel mai scurt timp de zbor

3h 30m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Praga către Lisabona durează 3h 30m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Praga către Lisabona.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Praga către Lisabona

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Lisabona?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Praga către Lisabona este martie. Cea mai scumpă este aprilie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Praga - Lisabona?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Praga către Lisabona este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Praga în Lisabona?

Începând cu octombrie 2023, vor opera 1 zboruri pe zi din Praga către Lisabona. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 18:00, cu 66% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Praga către Lisabona?

Începând cu octombrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Praga și Lisabona este de 12 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 25% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Praga Václav Havel Prague și Lisabona Humberto Delgado cu avionul?

  Distanța dintre Praga Václav Havel Prague și Lisabona Humberto Delgado este de aproximativ 2241,8 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Zboruri către alte orașe din Portugalia

Ți-ai pierdut interesul pentru Lisabona? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Portugalia

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Praga în Lisabona?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Praga în Lisabona.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Praga în Lisabona cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Praga în Lisabona pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Praga în Lisabona?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Praga în Lisabona, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Praga în Lisabona. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Praga în Lisabona acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lisabona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.