Zboruri ieftine din Porto către Cluj-Napoca

1 adult
De unde?
În?
Ma 12/12
Ma 19/12

Informații despre zborurile din Porto către Cluj-Napoca

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Porto către Cluj-Napoca

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Porto către Cluj-Napoca. Nu există rute de zbor populare din Porto către Cluj-Napoca.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Porto către Cluj-Napoca

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Cluj-Napoca?

Octombrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Porto către Cluj-Napoca este octombrie. Cea mai scumpă este August.

 • Ce distanță este între Porto și Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj cu avionul?

  Între Porto și Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj este o distanță de Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Porto - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Porto - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Porto - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Porto - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Rute alternative din Porto către Cluj-Napoca

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Lisabona către Bucureşti
Cel mai rapid zbor4h 10m
Cel mai ieftin77 €
Zboruri din Porto către Bucureşti
Cel mai rapid zbor9h 25m
Cel mai ieftin136 €
Zboruri din Faro către Cluj-Napoca
Cel mai rapid zbor11h 20m
Cel mai ieftin263 €
Zboruri din Porto către Sibiu
Cel mai rapid zbor26h 30m
Cel mai ieftin186 €
Zboruri din Faro către Sibiu
Cel mai rapid zbor15h 30m
Cel mai ieftin290 €

Zboruri similare rutei Porto - Cluj-Napoca

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Porto - Cluj-Napoca.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Porto în Cluj-Napoca?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Porto în Cluj-Napoca este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Cluj-Napoca, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Porto în Cluj-Napoca cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Porto în Cluj-Napoca pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Porto în Cluj-Napoca?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Porto în Cluj-Napoca, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Porto în Cluj-Napoca. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Porto - Cluj-Napoca, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cluj-Napoca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.