Zboruri ieftine din Palma de Mallorca către Barcelona

1 adult
De unde?
În?
Ma 5/12
Ma 12/12

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Informații despre zborurile din Palma de Mallorca către Barcelona

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Palma de Mallorca către Barcelona

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Palma de Mallorca către Barcelona. Nu există rute de zbor populare din Palma de Mallorca către Barcelona.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Palma de Mallorca către Barcelona

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Barcelona?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Palma de Mallorca către Barcelona este ianuarie. Cea mai scumpă este August.

Care este cea mai ieftină companie aeriană care zboară către din Palma de Mallorca către Barcelona?

Vueling. Vueling este cea mai populară companie care operează ruta din Palma de Mallorca către Barcelona

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Palma de Mallorca - Barcelona?

Cu 28 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Palma de Mallorca către Barcelona este cu aproximativ 28 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Palma de Mallorca în Barcelona?

Din noiembrie 2023, 54 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Palma de Mallorca către Barcelona. 12:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 42% dintre zboruri decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Palma de Mallorca către Barcelona?

Începând cu noiembrie 2023, 381 zboruri decolează din Palma de Mallorca și aterizează în Barcelona în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este Vineri, cu 16% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

Cele mai bune companii aeriene care zboară din Palma de Mallorca în Barcelona

Compară și vezi opiniile despre companii care zboară din Palma de Mallorca în Barcelona, cu momondo
Compania aeriană
Evaluare
Anulare Gratuită
Preț
VuelingPrețDe la 27 €Anulare GratuităEvaluare
7,6
267 de evaluări
Caută zboruri Vueling

 • Ce distanță este între Palma de Mallorca Son Sant Joan și Barcelona cu avionul?

  Palma de Mallorca Son Sant Joan și Barcelona se află la 205,5 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan - Barcelona?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan - Barcelona sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan - Barcelona?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan - Barcelona.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Barcelona?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Barcelona pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Barcelona. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Palma de Mallorca în Barcelona?

Găsirea de zboruri bune Palma de Mallorca - Barcelona pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Barcelona care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Palma de Mallorca în Barcelona cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Palma de Mallorca în Barcelona de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Palma de Mallorca în Barcelona?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Palma de Mallorca în Barcelona.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Palma de Mallorca în Barcelona. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Barcelona, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Palma de Mallorca - Barcelona și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Barcelona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.