Zboruri ieftine din Manchester către Barcelona

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Informații despre zborurile din Manchester către Barcelona

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Manchester către Barcelona

Cel mai scurt timp de zbor

2h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Manchester către Barcelona durează 2h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Manchester către Barcelona.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Manchester către Barcelona

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Barcelona?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Manchester către Barcelona este ianuarie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Manchester - Barcelona?

Cu 49 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Manchester către Barcelona este cu aproximativ 49 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Manchester în Barcelona?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 4 zboruri pe zi din Manchester către Barcelona. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 13:00, cu 55% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Manchester către Barcelona?

Începând cu septembrie 2023, 32 zboruri decolează din Manchester și aterizează în Barcelona în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 22% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Manchester și Barcelona cu avionul?

  Între Manchester și Barcelona este o distanță de Barcelona.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Manchester - Barcelona?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Manchester - Barcelona sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Manchester - Barcelona?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Manchester - Barcelona.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Barcelona?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Barcelona pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Barcelona); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Manchester în Barcelona?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborul Manchester - Barcelona . Milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo în fiecare an, ceea ce înseamnă că ești pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Manchester în Barcelona cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Manchester - Barcelona care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Manchester în Barcelona?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Manchester în Barcelona, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Manchester în Barcelona. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Manchester în Barcelona acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.