Zboruri ieftine din Lisabona către Atena

1 adult
De unde?
În?
Vi 8/12
Vi 15/12

Informații despre zborurile din Lisabona către Atena

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Lisabona către Atena

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Lisabona către Atena. Nu există rute de zbor populare din Lisabona către Atena.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Lisabona către Atena

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Atena?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Lisabona către Atena este februarie. Cea mai scumpă este aprilie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Lisabona - Atena?

Cu 36 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Lisabona către Atena este cu aproximativ 36 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Lisabona în Atena?

Din decembrie 2023, 1 zboruri vor pleca din Lisabona către Atena în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 11:00, cu 92% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Lisabona către Atena?

Începând cu decembrie 2023, 8 zboruri decolează din Lisabona și aterizează în Atena în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este miercuri, cu 25% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Lisabona Humberto Delgado și Atena Internaţional cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Lisabona Humberto Delgado și Atena Internaţional este 2849,6 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Atena Internaţional?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Atena Internaţional sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Atena Internaţional?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Atena Internaţional.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Atena Internaţional?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Atena Internaţional pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Atena Internaţional); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Lisabona în Atena?

Găsirea de zboruri bune Lisabona - Atena pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Atena care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Lisabona în Atena cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Lisabona - Atena care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Lisabona în Atena?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Lisabona în Atena, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Lisabona în Atena. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Lisabona - Atena. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Atena

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.