Zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Krabi

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Informații despre zborurile din Cluj-Napoca către Krabi

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Cluj-Napoca către Krabi

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Cluj-Napoca către Krabi. Nu există rute de zbor populare din Cluj-Napoca către Krabi.

 • Ce distanță este între Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și Krabi cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și Krabi este 8231,1 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Aeroportul Krabi?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Aeroportul Krabi sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Aeroportul Krabi?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Aeroportul Krabi.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Krabi?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Krabi pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Krabi); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Rute alternative din Cluj-Napoca către Krabi

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Bucureşti către Bangkok
Cel mai rapid zbor16h 35m
Cel mai ieftin629 €
Zboruri din Bucureşti către Phuket City
Cel mai rapid zbor13h 30m
Cel mai ieftin730 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Bangkok
Cel mai rapid zbor19h 45m
Cel mai ieftin840 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Phuket City
Cel mai rapid zbor12h 55m
Cel mai ieftin780 €
Zboruri din Bucureşti către Koh Samui
Cel mai rapid zbor20h 55m
Cel mai ieftin710 €
Zboruri din Bucureşti către Rayong
Cel mai rapid zbor14h 00m
Cel mai ieftin779 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Koh Samui
Cel mai rapid zbor17h 10m
Cel mai ieftin1.379 €

 • Cum pot să primesc Alerte de preț pentru zborurile din Cluj-Napoca către Krabi?

  Te poți bucura de Alertele de preț de la momondo, începând cu o căutare pentru zborurile către Cluj-Napoca din Krabi. Ofertele de zbor vor fi afișate în timp real. De aici, poți crea o Alertă de preț făcând click pe butonul corespunzător din pagina site-ului.

 • Cum pot să economisesc bani pe zborurile din Cluj-Napoca către Krabi cu momondo?

  Cu funcționalitatea „Prognoza prețului” te poți folosi de inteligența artificială pentru a afla dacă e mai bine să rezervi imediat sau să aștepți o scădere de preț. Cu ajutorul „Calendarului de prețuri” poți alege în mod strategic cele mai bune zile de zbor pentru a economisi bani. “Explorează” îți prezintă în linii mari cât costă să zbori dintr-un oraș sau aeroport anume către orice destinație. Conținutul de pe blogul „Descoperă” este o opțiune excelentă atunci când ai nevoie de inspirație de călătorii și sfaturi despre cum să economisești bani, în vreme ce „Alertele de preț” te anunță când apar schimbări de preț pentru ca tu să rezervi în cel mai bun moment.

 • Cum găsește momondo prețurile la biletele de avion?

  Îți afișăm prețurile a peste 700 de furnizori cu un singur click. Oferim opțiuni care variază de la companii aeriene la agenții online de turism din cele peste 30 de piețe internaționale în care operăm, permițându-ți să îți creezi singur aventura pe care o cauți.


Zboruri similare rutei Cluj-Napoca - Krabi

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Cluj-Napoca - Krabi.

Zboruri către alte orașe din Thailanda

Ți-ai pierdut interesul pentru Krabi? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Thailanda

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Cluj-Napoca în Krabi?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Cluj-Napoca în Krabi.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Cluj-Napoca în Krabi cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Cluj-Napoca în Krabi pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Cluj-Napoca în Krabi?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Cluj-Napoca - Krabi, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Cluj-Napoca în Krabi. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Cluj-Napoca în Krabi acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Krabi

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.