Zboruri ieftine din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh

1 adult
Economic
De unde?
În?
Vi 6/10
Vi 13/10

Informații despre zborurile din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh

Cel mai scurt timp de zbor

1h 40m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh durează 1h 40m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Edinburgh?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh este ianuarie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Aeroportul Bruxelles-National - Edinburgh?

Cu 14 zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh este cu aproximativ 14 zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Aeroportul Bruxelles-National în Edinburgh?

Din octombrie 2023, 1 zboruri operează săptămânal cu plecare din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 12:00, cu 100% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh?

Începând cu octombrie 2023, 9 zboruri operează săptămânal din Aeroportul Bruxelles-National către Edinburgh. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este Vineri, cu 56% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Bruxelles-National și Edinburgh Turnhouse cu avionul?

  Între Bruxelles-National și Edinburgh Turnhouse este o distanță de Edinburgh Turnhouse.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bruxelles-National - Aeroportul Edinburgh Turnhouse?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bruxelles-National - Aeroportul Edinburgh Turnhouse sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Bruxelles-National - Aeroportul Edinburgh Turnhouse?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Bruxelles-National - Aeroportul Edinburgh Turnhouse.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Edinburgh Turnhouse?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Edinburgh Turnhouse pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Edinburgh Turnhouse); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Edinburgh

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Edinburgh.

Zboruri către alte orașe din Marea Britanie

Ți-ai pierdut interesul pentru Edinburgh? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Marea Britanie

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Bruxelles în Edinburgh?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Bruxelles în Edinburgh.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Bruxelles în Edinburgh cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Bruxelles în Edinburgh pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Bruxelles în Edinburgh?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Bruxelles în Edinburgh.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Bruxelles în Edinburgh. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Bruxelles în Edinburgh acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Edinburgh

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.