Zboruri ieftine din Alicante către Barcelona

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 28/9
Jo 5/10

Informații despre zborurile din Alicante către Barcelona

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Alicante către Barcelona

Cel mai scurt timp de zbor

1h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Alicante către Barcelona durează 1h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Alicante către Barcelona.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Alicante către Barcelona

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Barcelona?

Decembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Alicante către Barcelona este decembrie. Cea mai scumpă este martie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Alicante - Barcelona?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Alicante către Barcelona este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Alicante în Barcelona?

Din septembrie 2023, 9 zboruri vor pleca din Alicante către Barcelona în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 11:00, cu 69% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Alicante către Barcelona?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 67 zboruri pe săptămână din Alicante către Barcelona. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 19% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Alicante și Barcelona cu avionul?

  Între Alicante și Barcelona este o distanță de Barcelona.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Alicante - Barcelona?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Alicante - Barcelona.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Alicante - Barcelona?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Alicante - Barcelona.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Barcelona?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Barcelona pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Alicante în Barcelona?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Alicante în Barcelona. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Alicante în Barcelona cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Alicante în Barcelona pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Alicante în Barcelona?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Alicante în Alicante. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Alicante în Barcelona. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Alicante - Barcelona, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Barcelona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.