Mașini de închiriat Enterprise în San José

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în San José

San José, Costa Rica
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
San José, Costa Rica
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San José în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din San José, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

3,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în San José

Sucursalele agenției de închirieri auto Enterprise din San José aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Enterprise își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în San José:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul San José Juan Santamaria Intl. Vei găsi agenția Enterprise la adresa La Asuncion De Belen.

Da, Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din San José. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Enterprise, la una din sucursalele lor din San José. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Enterprise are în San José 3 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Avenue 18th, Between 11th. 55% dintre cei care au închiriat o mașină de la Enterprise în San José în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.