Mașini de închiriat Economy Rent a Car în San José

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Economy Rent a Car în San José

San José, Costa Rica
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
San José, Costa Rica
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San José în Economy Rent a Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Economy Rent a Car din San José, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,4

Confort

5,1

Evaluare Generală

4,1

Preluare/Returnare

4,4

Valoare

3,5

Informații despre mașini de închiriat cu Economy Rent a Car în San José

Economy Rent a Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din San José se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din San José. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Economy Rent a Car are 3 sucursale în Aeroportul San José Juan Santamaria Intl, a căror adrese sunt Alajuela Airport Boulevard, Main Street Jaco și Juan Santamaria Intl. Airport.

Economy Rent a Car are 4 sucursale în San José. Tobias Bolanos International Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 56% dintre cei care au rezervat o mașină în San José de la Economy Rent a Car, pe momondo, au mers la: Tobias Bolanos International Airport.