Mașini de închiriat Dollar în San José

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în San José

San José, Costa Rica
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
San José, Costa Rica
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San José în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din San José, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

4,8

Valoare

4,4

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în San José

Toate sucursalele de închirieri auto Dollar din San José iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Există 1 sucursală în Aeroportul San José Juan Santamaria Intl. Adresa biroului de închirieri auto Dollar este Juan Santamaria Intl Ap.

Da, Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din San José. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Dollar, la una din sucursalele lor din San José. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Dollar operează momentan în 4 sucursale în San José. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Juan Santamaria Intl Ap. În ultimele 12 luni, 45% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Dollar în San José, și-au închiriat mașina din această sucursală.