Mașini de închiriat CIRCULAR în Kayseri

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu CIRCULAR în Kayseri

Kayseri, Turcia
9 dec — 16 dec
Returnare în același loc
Kayseri, Turcia
Vi 9/12
Amiază
Vi 16/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Kayseri în CIRCULAR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto CIRCULAR din Kayseri, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

CIRCULAR

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu CIRCULAR în Kayseri

CIRCULAR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Kayseri se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Kayseri. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, CIRCULAR are 1 sucursală în Aeroportul Kayseri, a cărei adresă este Airport International And Domestic Arrivals Hall Meet And Greet.

Vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare închirieri ale agenției CIRCULAR în Kayseri, în timpul lunii ianuarie. În medie, acestea vor costa 48 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în ianuarie a fost de 48 € pe zi.

CIRCULAR operează momentan în 4 sucursale din Kayseri. Cea mai populară sucursală din Kayseri pe care CIRCULAR o are se află la adresa: Airport International And Domestic Arrivals Hall Meet And Greet. În ultimele 12 luni, 81% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu CIRCULAR în Kayseri, și-au închiriat mașina din sucursala Airport International And Domestic Arrivals Hall Meet And Greet.