Rezervă zboruri cu Lauda

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 27/9
Mi 4/10

Evaluări Lauda

10,0
ExcelentBazat pe evaluări oferite de 8 oaspeți verificați
10,0Divertisment
10,0Mâncare
10,0Îmbarcare
10,0Confort
10,0Echipaj


Informații despre zborurile cu Lauda

Cum verific starea unui zbor Lauda?

Poți urmări orice zbor Lauda cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Lauda care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Lauda la + 44 871 500 5050 sau le poți vizita website-ul la ryanair.com.

Care sunt limitele pentru bagaje cu Lauda?

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Lauda are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x40x20 cm, cele la cală, în 119x119x81 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x25x20 cm.


Starea zborurilor Lauda

Pentru a verifica starea unui zbor Lauda, caută-l în funcție de rută sau număr
Vi 9/22

Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.