Rezervă zboruri cu Novair

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 28/5
Sâ 4/6

Evaluări Novair

7,2
BunBazat pe de evaluări oferite de 9 oaspeți verificați
7,1Confort
6,3Mâncare
7,5Îmbarcare
5,1Divertisment
7,1Evaluare Generală
8,2Echipaj

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Novair

Nu, Novair nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Dhangarhi. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Buddha Air, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Novair sunt Nepalganj, Kathmandu Tribhuvan și Dhangarhi. Ar trebui să poți găsi zboruri Novair cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Novair cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Novair care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Novair la +46 8 519 307 77 sau le poți vizita website-ul la novair.se.


Cele mai populare aeroporturi Novair

Găsește zboruri Novair către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu Novair

Găsește zboruri Novair în aceste orașe populare

Starea zborurilor Novair

Pentru a verifica starea unui zbor Novair, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/24