Rezervă zboruri cu Norra

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Evaluări Norra

7,6
BunBazat pe de evaluări oferite de 74 oaspeți verificați
8,4Echipaj
7,7Confort
7,8Îmbarcare
7,3Mâncare
6,7Divertisment


Informații despre zborurile cu Norra

Cum verific starea unui zbor Norra?

Poți urmări orice zbor Norra cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Norra care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Norra la 358 9 818 0800 sau le poți vizita website-ul la www.flynorra.com.

Care sunt limitele pentru bagaje cu Norra?

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Norra are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x45x25 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x15 cm.


Starea zborurilor Norra

Pentru a verifica starea unui zbor Norra, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 9/26

Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.