Rezervă zboruri cu LAM

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre LAM

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu LAM

Cea mai ieftină rută

114 €

Cea mai populară rută

MPM - JNB

Cel mai Scurt Zbor

1h 00m

Cel mai lung zbor

3h 10m
Cea mai ieftină rută LAM este cea din Johannesburg OR Tambo în Maputo Intl, la 114 €
Zborul din Maputo Intl în Johannesburg OR Tambo este, momentan, cea mai populară rută LAM
Cea mai rapidă rută de zbor LAM este de 1h 00m, din Inhambane (INH) în Maputo (MPM)
Cea mai lungă rută a unui zbor LAM este de 3h 10m din Vilanculos (VNX) în Maputo (MPM)

Evaluări LAM

6,2
OkBazat pe de evaluări oferite de 41 oaspeți verificați
6,9Echipaj
6,4Evaluare Generală
6,4Mâncare
6,4Îmbarcare
6,4Confort
5,8Divertisment

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu LAM

Nu, LAM nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Addis Ababa Bole. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ethiopian Air, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează LAM sunt Maputo Intl, Chimoio și Johannesburg OR Tambo. Ar trebui să poți găsi zboruri LAM cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor LAM cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul LAM care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela LAM la + 258 21 468 800 sau le poți vizita website-ul la lam.co.mz.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu LAM a fost cel cu plecare din Maputo Intl - Vilanculos. Această rută are un preț de 239 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 120 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu LAM este zborul din Inhambane - Maputo Intl.

Zborul din Johannesburg OR Tambo - Maputo Intl, la 238 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de LAM. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu LAM pleacă din Johannesburg OR Tambo - Maputo Intl (0 escale) și costă 114 €.


Starea zborurilor LAM

Pentru a verifica starea unui zbor LAM, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/17