Zboruri ieftine din Viena către Heraklion

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 4/10
Mi 11/10

Informații despre zborurile din Viena către Heraklion

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Viena către Heraklion

Cel mai scurt timp de zbor

2h 25m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Viena către Heraklion durează 2h 25m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Viena către Heraklion.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Viena către Heraklion

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Heraklion?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Viena către Heraklion este noiembrie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Viena - Heraklion?

Cu 24 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Viena către Heraklion este cu aproximativ 24 de zile înainte de plecare.

 • Ce distanță este între Viena Vienna Intl și Heraklion N. Kazantzakis Apt. cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Viena Vienna Intl și Heraklion N. Kazantzakis Apt. este 1601,8 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt..

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt.?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Heraklion N. Kazantzakis Apt. pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Zboruri către alte orașe din Grecia

Ți-ai pierdut interesul pentru Heraklion? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Grecia

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Viena în Heraklion?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Viena în Heraklion este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Heraklion, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Viena în Heraklion cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Viena în Heraklion pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Viena în Heraklion?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Viena în Heraklion punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Viena în Heraklion. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Viena - Heraklion, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Heraklion

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.